İSTANBU ve GEBZE -III-

Please follow and like us:

Bismillah,
Hayra vesile olacak etkinliklere katılmalıyız ki hayat bulalım. Ortak aklın bereketi bir başka lezzetli. Dostlar ile buluşmak içinde fırsatlar oluşturmalıyız. Yıllık kainat toplantıları devam etmeli. Bu toplantıları gelişimimize katkı sağlayacak bir plan dahilinde gerçekleştirmek ve her yıl aldığımız yolu görmek daha da anlamlı olacaktır.

“Bir işten yorulduğun zaman yeni bir işe koyul ve tekrar yorul.” diyen İslam ekliyor. “İki günü eşit olan ziyandadır.” Bu bakış açısından daha güzel sürekli yeni kalmayı hangi cümle anlatabilir. İçimizdeki aşkı muhabbeti diri tutmaya yarayacak bir bakış açısı.

Dün akşam damdan düşen bir girişimci konuşma yaptı. Evet damdan düşmek önemli hiç dama çıkmamışsan ve sıcak koltuğunda oturuyorsan sadece ahkam kesersin. Memur zihniyetliler konuşmadan bir şey anlamadı. (Maalesef grup yaptığı iş sebebiyle çoğunlukla memur kafalı.) Konuşmacının konuşma stili, şekli bazıları için ayrıca sınırlılık oluşturdu. Aslında o samimi bir tarzda kasıntı yapmadan konuşuyor , yaşanmışlık anlatıyor, ahkam kesmiyordu. Bana göre işini yapan iyi adam. Onu detaylı olarak erpuzmanı sitemizde tanıtacağım.

İyi adamlar tanınmalı ve tanıtılmalı ki hayatımıza heyecan gelsin. Çevremizdeki insanların enerjisi kadar enerji depoluyoruz. Aslında her insan birbiri için enerji deposu. Paylaştığımız enerji kadar yeni bir yola çıkacak güç buluyoruz. Körelmiş ve alışılmış hatta sıradanlaşıp rutinleşmiş bir çevre bizi ancak fakirleştirir. Sadece bu nedeni görebileceğimiz elimizde bir çok veri var. Eski alimlerin devamlı yolculuk yapması veya Rabbimizin bizleri hac buluşmasına teşviki bu bakış açısıyla tekrar okunmalıdır.

Muhabbetle, omuz omuza yürümeye devam.

You may also like...

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Enjoy this blog? Please spread the word :)