KURTUBA DERGİSİ 4. SAYISI İLE SELAM VERDİ

Please follow and like us:

onuncuHer büyük davanın tohumu yazılı kaynaklardır. Bir çok hareketi dergiler beslemiştir. Dergiler bazen tirajları ile gündeme gelsede bizce bir dergiyi önemli kılan; ona el veren insanları geliştirmesi, onları her daim diri ve heyecanlı tutmasıdır. Şu garip siteyi hazırlarken bile ne kadar çok şeyi takip etmek ve öğrenmek  zorunda kalıyoruz. Bir şeylere gönül vermek insanı eğitiyor ve geliştiriyor.

Bizce Kurtuba bugünün değil geleceğin dergisi; şimdiden okumak nasip olduğu için kendimizi şanslı saymalıyız. Kurtuba geçmiş ile gelecek arasındaki altın iğnelerden sadece biri.

Dergi bir solukta okunacak cinsten. İçerikten bahsetmeyelim, alın okuyun, ulaşabileceğiniz adresler ve dergi iletişim adresi www.kurtubadergisi.com (maalesef artık link çalışmıyor ; fakat hareketin fikir babası burada https://twitter.com/selmanmaltas )

Kainat okuyucularını dergide bir süpriz bekliyor. Cihad Meriç ilk röportajını Kurtuba Dergisi’ne verdi. Derginin diğer sayısı için de günce sayfaları arasında kalmış modern zamana çatan bir öyküyü hazırlamayı düşünüyormuş. Onu yetiştiremezse “Ahilik ve Mesleki Eğitim” üzerine bir yazı hazırlayacakmış.

Konya için temin adresleri; Rampalı Çarşı sıfırıncı kat: Hüner Kitap Evi ve Dershaneler Caddesi kilise karşısı: Endülüs Kitap Kahve. Ayrıca Konya’da dergi alanlara cihad meriç çay ısmarlıyormuş. [çay için cihadmeric@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.] ( İstanbul’da olduğumuza göre aynı mail adresinden irtibat kuranlara şimdilik istanbul’da çay ısmarlıyoruz. Yeni dergimiz de katı bu arada https://twitter.com/katidergi)

You may also like...

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Enjoy this blog? Please spread the word :)