DANIŞTAYI KINIYORUZ

Please follow and like us:

afrika2MESLEKİ EĞİTİM CAMİASININ BİR FERDİ OLARAK ÜNİVERSİTEYE GİRİŞ SINAVINDAKİ EŞİTSİZLİĞİ KALDIRAN KARARIN YÜRÜTMESİNİN DURDURULMASINI ESEFLE KINIYORUZ.

BİR DİNOZORUN YÖNLENDİRMESİYLE, HUKUKSUZ BARONLARIN BAŞVURUSUYLA OLDU BİTTİYE GETİRİLMEYE ÇALIŞILAN DURUM KABUL EDİLEMEZ.

ADALETSİZLİKLE ADALET OLMAZ. ADALET, ZULMÜN KARŞISINDA OLMALIDIR.

Mesleki eğitimin önemi hala ıskalanmaktadır. Meslek Liselerine karşı takınılan bu düşmanca tavır, birilerinin ülke menfaatlerini hiç bir zaman önemsemediğinin en güzel kanıtıdır.

Sessiz sedasız BU HÜKÜMET TARAFINDAN Teknik Eğitim Fakülteleri kapatıldı kimse sesini çıkarmadı. Ne yazık ki İmam Hatip Liselerinden doğan hassasiyet olmasa bugün az çok sesi çıkan kesimlerin bile salt Mesleki Teknik Eğitim söz konusu olduğunda pekte umurlarında olmayacaktır. Lakin biz hem din eğitimini hemde mesleki teknik eğitimi önemsiyoruz ve hep birlikte bunu böylece önemsemeliyiz. Bu ülkenin geleceği dindar meslek erbabına bağlıdır.

Aklı selim şunları düşünmelidir.
-Milyonlarca oy vererek iktidara getirdiği ve bir kısmını muhalefet yaptığı kimseler kaç kişinin hesabına çalışmaktadır.
-Devletin imkanları ile semiren bürokratik oligarşi kimin hesabına çalışmaktadır. Bunların saltanatları nasıl ve kimler tarafından sonlandırılabilir.
-İşsizler, İşçiler, Memurlar, Emekliler, Esnaf, Çiftçiler ülkenin çoğunluğunu oluştururken nasıl oluyor da temsil mekanizmasında azınlık konumunda bile olamıyorlar.
-Nerede demokrasi, nerede cumhuriyet, tabi ki en hazin soru nerede bu millet.

You may also like...

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Enjoy this blog? Please spread the word :)